Инфо

2. фебруар 2024.2. феб 2024.
Лауреати 65. избора Гласа Подриња (фото: Глас Подриња)

Лауреати 65. избора Гласа Подриња (фото: Глас Подриња)

Додељена признања лауреатима 65. избора најбољих представника спорта у избору Гласа Подриња

Лауреатима 65. избора најбољих представника спорта Подриња у 2023. години у организацији Гласа Подриња додељена су заслужена признања. Четворочлани жири је бирао у 12 лауреата, а у три категорије свој избор су имали и читаоци.

Трофеји Избора (фото: Глас Подриња)


Избор Гласа Подриња је најдуговечнији спортски избор у Србији. Установељен је 1958. године. Од 2016. је и званично најдуговечнији.

А. Бојић (фото: Глас Подриња)


-Признања су мотив више, након свих признања у млађим категоријама, сањала сам и у сениорској. Успела сам, срце ми је пуно, али све доживљавам и као обавезу да наставим са успесима - истакла је Ана Бојић, каратисткиња, најбоља спортисткиња Подриња.

Б. Лагунџић (фото: Глас Подриња)


Двоструки победник је Бранко Лагунџић, лауреат жирија и лауреат читалаца. Млади кајакаш овог пролећа весла на олимпијским квалификацијама.

-Увек остаје жал због тих фото финиша који су однели медаље, али сам изузетно задовољан формом, резултатима, признања су мотив да наставим с борбом и да поново будем ту кроз нове успехе - нагласио је Бранко Лагунџић, најбољи спортиста Подриња.

М. Мачван и М. Исаковић (фото: Глас Подриња)


Присутне је поздравио некадашњи капитен репрезентације Србије Милан Мачван, актуелни заменик градоначелника Шапца.

-Част ми је да будем с младим људима, одличним спортким радницима, стручњацима из области која ми је ипак најближа срцу. Надам се да ће сви они даље померати границе и у наредној години и да ће проносити славу Града - истакао је заменик градоначелника, некадашњи репрезентативац Србије у кошарци Милан Мачван.

Ученици Музичке школе "Михаило Вукдраговић" (фото: Глас Подриња)


Више фотографија у штампаном издању Гласа Подриња 8. фебруара!
Д. Б.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa