Инфо

21. фебруар 2024.21. феб 2024.
ProCredit Шабац

ProCredit Шабац

ProCredit банка – одлични услови за кеш кредит, са подршком саветника

ProCredit банка је годинама присутна у Шапцу. Налази се у Господар Јевремовој 28б.

Увек је важила за стабилну и поуздану банку која је традиционално избор број један за штедише, али и кључни финансијски партнер малих и средњих предузећа. Уз све то, ProCredit је прва банка која је дигитализовала све процесе и отворила Зоне 24/7 у којима клијенти могу да обављају све врсте трансакција самостално и то 24 сата дневно.

Клијенти ProCredit банке не знају шта је чекање у редовима – јер све могу да одраде од куће и онлине – од отварања рачуна, до исплате кеш кредита.

Никола Стефановић, директор ProCredit филијале у Шапцу, открива за наш портал зашто ће ProCredit банка од ове године бити још ближа клијентима.

-ProCredit банка је прва ONLINE банка. Сви наши сервиси су дигитализовани и наставићемо даље да их усавршавамо и развијамо. До сада смо у нашим Зонама 24/7 имали колегу који је помагао клијентима приликом обављања трансакција на банкоматима. Од ове године смо увели новину: у свим нашим експозитурама поново раде и саветници, који су радним данима ту да клијентима дају информације у вези са кредитима, штедњом, орочењима, картицама, рачунима, као и да исте по потреби реализују. Наш циљ је да понудимо грађанима веома конкурентне услове и максимално ефикасну услугу.

ProCredit до краја фебруара нуди грађанима сјајне услове за кеш кредите, које би ваљало искористити. Ту понуду најбоље илуструје пример да ако се подигне кредит од 200.000 динара, за 12 месеци се врати 210.000 динара. Ово је само пример, али иста логика прати и остале износе и рочности.

Јер, почетак године је право време за планирање мањих или већих инвестиција за подизање квалитета живота, а повољније услове на тржишту није лако пронаћи.
PR

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa