Инфо

26. фебруар 2024.26. феб 2024.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Богатић промовисао манифестације и знаменитости тог краја

На 45. Међународном сајму туризма Богатић је подсетио на лепоте, укусе и мирисе тог краја. Штанд је био уређен тако да је позивао посетиоце да осете дух њихових манифестација, а кровна је управо „Хајдучко вече“ које је промовисао лично Харамбаша. Културне манифестације, историјске знаменитости, сеоски туризам, настављају низ разноликих садржаја у тој општини.
ТО Богатић/Фејсбук

-Сајам је лепа прилика да се промовише манифестација, знаменитости, све што Мачва има и што чини њене лепоте. Јако смо задовољни посећеношћу и интеракцијом посетилаца генерално, зато што смо ми с намером тако и уредили наш штанд да позовемо посетиоце да осете дух тих наших манифестација, пре свега Хајдучких вечери, с обзиром на то да нам је то кровна манифeстација и довели смо и Харамбашу, позвали младе људе, момке, да искусе срећу, да могу да се окушају у окршају са нашим Харамбашом- истакла је в.д. директора Туристичке организације општине Богатић Марија Николић.

ТО Богатић/Фејсбук

Посета туриста последњих година значајно се повећала. Мачвани су препознатљиви по доброј и квалитетној кухињи, као и термалним капацитетима, што је један од разлога за пораст интересовања посетилаца.
ТО Богатић/Фејсбук

-Пре четири године нисмо имали нијеног регистрованог туристу, а у 2023. је било близу шест хиљада заведених ноћења. Потражња свакако расте и овде смо заједно са Термалном ривијером да промовишемо све што имамо у понуди и планирамо у развоју туризма. Слике су једно, а кад се дође и проба наша гастрономска понуда, то је увек разлог више да се врате- рекла је в.д. директора ТОБ-а.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa