Инфо

6. март 2024.6. мар 2024.
Beta

Beta

АИК банка основала лизинг кућу

АИК банка је данас саопштила да је закључила уговор о куповини лизинг куће НДМ лизинг која ће у наредном периоду променити име у АИК лизинг Београд.

У складу са својим стратешким опредељењем, АИК банка наставља са ширењем пословања и јачањем своје позиције на домаћем банкарском тржишту, са циљем да постојећим и новим клијентима понуди додатне опције финансирања, под повољнијим условима и са флексибилнијим роковима отплате, наводи се у саопштењу.

"Драго нам је што смо сада у могућности да свим клијентима понудимо и услугу лизинга коју ће моћи да користе како мала и средња предузећа, тако и корпорације, предузетници и физичка лица. Наш циљ је да АИК лизинг обезбеди и једноставност процеса, брзину доношења одлука, аутоматизацију, иновативну понуду и флексибилност", рекао је председник Извршног одбора АИК лизинга Јожеф Нађ.

Како је саопштено, Нађ има богато искуство у финансијском сектору, а више од две деценије је обављао руководеће функције, укључујући и позицију председника Извршног одбора ЦА лизинга и члана Извршног одбора Креди агрикол (Цредит Агрицоле) банке за рад са становништвом и малим и средњим предузећима.

АИК банка, једна од водећих банака на тржишту Србије, је навела да куповином лизинг куће остаје на путу стратешког јачања АИК банкарске групе, која одговорним пословањем остварује раст на одрживој основи, подржавајући професионални развој запослених, локалну средину и заједницу.
Izvor: Beta

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa