Инфо

11. април 2024.11. апр 2024.
Конференција за медије (фото: ФК Мачва)

Конференција за медије (фото: ФК Мачва)

КЗН ФК Мачва: На три бода против лидера

Велики дерби Прве лиге Мачва - ОФК Београд је у суботу, од 16 часова на стадиону у Поцерској. Дерби последњег кола регуларног делу доноси одлуку хоће ли Мачва играти у плеј офу или плеј ауту. Београђани су лидери на табели, док је Мачва на позицији шест.

Црвено-црне победа сигурно води до плеј офа, реми или пораз чини да зависе од других резултата и први циљ је победа.



-Имамо велико поштовање за ОФК Београд, за традицију, квалитет који поседују, али када меч почне нема калкулација, тактизирања. Наш циљ је победа, наш циљ је плеј оф и наставак серије у којој смо. Ушли смо у ритам игре и резултата и то желимо да покажемо против најбољих. Позивам навијаче да дођу у великом броју, уживају у мечу и буду подршка и на крају да се заједно радујемо - истакао је капитен Игор Ристивојевић.

Борбу за три бода најављује и стратег Мачве.

-Очекујем нападачку игру, очекујем победу. Енергија навијача нам је била велики подстрек у тешким тренуцима, овај дуел је можда и меч сезоне до сада и зато нам је потребно да нам буду потпора, а наш циљ је да их обрадујемо - нагласио је тренер Немања Глушица.

За све посетиоце са купљеним улазницама спреман је поклон, навијачка мајица клуба. Источна трибина и на овом мечу отворена за основце.
Д. Б.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa