Инфо

19. април 2024.19. апр 2024.
Конференција за медије (фото: Глас Подриња)

Конференција за медије (фото: Глас Подриња)

КЗН ФК Мачва: У плеј офу наставак успеха

Пре неколико дана Мачва је прославила пласман у плеј оф, а већ у недељу игра први меч доигравања и у њега улази, истичу сви у клубу, уз победничке амбиције. Ривал је београдски Графичар. Оба тима су испунила основни циљ ове сезоне, но у Мачви истичу да не желе улогу статисте у плеј офу.

Графичар је добро познат тим и циљ су три бода. Иако притиска нема, сви се надају да би се екипа могла укључити и у борбу за бараж, уз повољне околности у другим мечевима.

Плеј оф жеља је наставак серије успеха (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


-Циљ ће бити победа у сваком мечу и онда ћемо видети где ће нас то позиционирати. У недељу желимо три бода. Графичар је млада и добра екипа. Играли смо два пута нерешено против њих ове сезоне, пре две недеље смо у последњим секундама испустили победу, сада желимо три бода - рекао је помоћни тренер Иван Обровац.

У предстојећем дуелу тренер Глушица не рачуна на Враштановића који меч пропушта због акумулираних картона, као и Савковића и Радуновића који су повређени.

-Графичар сваке године има по десет нових играча и сваки пут је у плеј офу и борби за плеј оф. То је показатељ доброг и паметног рада. Момци играју одличан фудбал и знам да долазе у жељи да победе, наше је да им то не дозволимо. Неоспорно ће бити тешка утакмица, али бих желео да из ње изађемо као победници - истиче Милош Адамовић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa