Инфо

22. август 2018.22. авг 2018.
Страх није дозвољен

Страх није дозвољен

У недељу "Мачви" гостује "Партизан", а како су шеф и првотимци истакли, једино што не сме бити толерисано је страх од ривала. Гостује квалитетнија екипа, апсолутни фаворити, један од два најбоља тима у Србији, но све то треба да буде додатни мотив и снага, а не баласт.
-У спорту, као и у животу, никога не треба унизити, али ни претерано респектовати. Нека су и шансе 1:99, тај 1% је шанса која може да се искристи. Госте сада воде предани тренери и сјајни људи, Мирковић и Петрић, ја им желим сву срећу у Европи, па и лиги, осим у недељу. Тражићемо њихове слабости и покушари да их искористимо - истакао је тренер Драган Аничић.
-Трибине ће бити пуне, стадион нека "гори", а ми ћемо дати 200%. Некада 100% није довољно, када је ривал "Партизан", зато морамо бити и изнад свог максимума. Не можемо да претимо, али можемо да обећамо беспоштедну борбу. Тежимо највишем, тежимо победи, а меч ће поклазати да ли је бод добар или није - рекао је Игор Ристивојевић.
Дуел стартује у недељу од 19:30.
Цене карата су: 400 (југ), 500 (исток), 1.000 (запад). Бесплатан улаз је за децу до 10 година на исток и југ, док на западу сви купују улазнице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa