Инфо

24. мај 2024.24. мај 2024.
Општина Владимирци

Општина Владимирци

„Михољски сусрети села“ у Белотићу

Општина Владимирци и ове године, организује манифестацију под називом „Михољски сусрети села“, која ће се одржати у Белотићу. Потписивању уговора у Палати Србија, којем је претходио јавни конкурс, расписан од стране Министарства за бригу о селу, присуствовао је председник општине др Горан Зарић.
Општина Владимирци

Исти се односио на активности у областима драмских уметности, књижевности, литерарних вештина и других уметности (такмичењу у певању, рецитовању, глуми, сликању, итд), одржавања спортских такмичења, промовисања очувања и унапређења старих заната и културно – уметничке баштине, израде уметнина и предмета домаће радиности, као и остале у којима становници села могу показати своја знања и вештине и у њима се такмичити.

На име организовања и промовисања манифестације, а у складу са садржински квалитетним програмом који ће трајати два дана, општини Владимирци додељена су за ову намену бесповратна средства у износу од 498.930,00 динара.

Организатори ове манифестације постараће се да сви посетиоци уживају у богатом и разноврсном програму, који ће се наћи на репертоару.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa