Инфо

25. август 2018.25. авг 2018.
Татјана у трци за најбољу на свету

Татјана у трци за најбољу на свету

Татјана Марковић Топаловић, профеор физике у средњој Медицинској школи "Др Андра Јовановић" један је од три кандидата из Србије који конкуришу за признање најбољег наставника на свету!!! Одлуку о нашим кандидатима донело је Удружење "Живојин Мишић", односно жири који је одлучивао на националном такмичењу.
Избор најбољег едукатора део је пројекта "National teacher prize", који је део ширек пројекта "Global teacher prize" "Varkey" фондације. Како истичу у Удружењу "Живојин Мишић" циљ је подстакнути и наградити све професоре који су доказ да је то професија будућности, који су заљубљеници у свој посао и који се труде да својим иновацијама, приступом, развију радозналост и "глад" за знањем код својих ученика.
Уз Татјану Марковић Топаловић, кандидати из Србије су Драган Кувељић (Пријепоље) и Катрарина Вељковић (Крагујевац), а у жирију који је предложио кандидате, ове године били су: Бранислав Ранђеловић, в. д. директора Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, Драгица Павловић Бабић, координаторка ПИСА истраживања у Србији, Душан Басало, партнер у консултантској компанији "Атриа Гроуп", Ивана Ценерић, координатор истраживања у Центру за образовне политике, Срђан Огњановић, директор Математичке гимназије, Срђан Вербић, бивши министар просвете и Вигор Мајић, директор истраживачке станице Петница.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa