Инфо

22. јун 2024.22. јун 2024.
Image by StockSnap from Pixabay

Image by StockSnap from Pixabay

Насловне стране за 22. јун

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 22. јун пишу о нестанку струје који је погодио земље региона, о фудбалској репрезентацији Србије и предстојећој утакмици са Данском, о телефонском разговору председника Србије и Француске Александра Вучића и Емануела Макрона и другим темама.
БЛИЦ - "Пиксијев дан мрмота" о дилемама селектора фудбалске репрезентације Србије. "На Бир фесту за два дана сто хиљада људи" о великој посећености музичког фестивала.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист преноси изјаву тренера Драгана Стојковића Пиксија "Одужићемо се навијачима, верујте у нас". "Месечно на путу страда једно дете" о броју погинулих малолетника у саобраћају.

ДАНАС - Лист на насловној страни пише да прославља 27 година постојања. Хрватски представник на Евровизији Марко Пуришић (Бејби Лазања) у интервјуу за лист "Верујем да ћу пронаћи љубав и бити прихваћен у Србији".

НОВА - Професорка Економског факултета Даница Поповић у интервјуу за лист каже "Земља после 'Рио Тинта' неће бити ни за гробље". "СНС на власти у Београду под сенком изборне крађе" о конституисању градске скупштине након избора 2. јуна.

ПОЛИТИКА - "Струјни колапс у региону, у Србији без проблема" о нестанку струје у БиХ , Црној Гори, Хрватској и Албанији. "Вучић позвао Макрона да помогне у очувању мира" о разговору председника Србије и Француске.
Бета

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa