Инфо

17. септембар 2018.17. сеп 2018.
Теретна возила на прелазу Батровци чекају пет, а на Хоргошу два сата

Теретна возила на прелазу Батровци чекају пет, а на Хоргошу два сата

БЕОГРАД, 17. септембра 2018. (Бета) - Могућа успорена вожња због радова на путевима на редовном одржавању и санирању оштечења и клизишта, и возачи се упозоравају да прилагоде вожњу привременој сигнализацији, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије.

Према последњим подацима Управе граничне полиције Србије на путничким терминалима наших грничних прелаза тренутно нема дужих задржавања.

На теретним терминалима са Хрватском на прелазу "Батровци" се на излазу чека око 300, а на прелазу "Шид" око 240 мин, док се са Мадјарском на прелазу "Хоргош" ова категорија возила задржава око 120 минута.

На наплатним станицама нема задржавања.

Од данас до 21. септембра због радова на замени оштећеног асфалта на путу иузмедју Обреновца и Београда, на деоници измедју Умке и Барича саобраћај ће се одвијати успорено наизменчним пропуштањем возила.

До 20. септембра због радова на монтажи расветних стубова у средишњем делу коловоза, на ауто-путу Београд-Нови Сад, у зони наплатне станице "Нови Сад југ" за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, у смеру од Суботице ка Београду, а саобраћај ће се одвијати десном саобраћајном траком.

Радови не утичу на рад наплатне станице "Нови Сад југ".

До 20. октобра трајаће радови на појачаном одржавању аутопута од прелаза Батровци са Хрватском ка Београду, на деоници од наплатне станице "Шид" до петље "Адашевци", у смеру ка Београду. За саобраћај ће бити затворене претицајна и део возне саобраћајне траке, док ће се саобраћај одвијати зауставном саобраћајном траком.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa