Инфо

18. септембар 2018.18. сеп 2018.
Отворен конкурс за седму генерацију Младих лидера: Да ли сиспреман за изазов?

Отворен конкурс за седму генерацију Младих лидера: Да ли сиспреман за изазов?

Отворен конкурс за седму генерацију Младих лидера: Да ли сиспреман за изазов?
Компанија Делта Холдинг отворилајеконкурс за седму генерацију Младих лидера под називом „Да ли сиспреман за изазов?“ На овај конкурс за посао могу да се пријав езаинтересовани дипломци и апсолвенти свих факултета до 30. септембра у поноћ, искључиво н асајту: konkurs.mladilideri.rs
Кандидати који прођу процес селекције и постану Младили дери, прва радна искуства стичу у три ротације у различитим чланицама Делта Холдинга. На та јначин и уз помоћ искуснијих колега - ментораима ће бољи и потпунији увид у целокупно пословање компаније, што ће их определити да касније раде у делу система где се њихов аинтересовања поклапају са потребама пословања.
Ова јиновативни пројекат запошљавања младих, таленатованих људи без радног искуства постоји од 2012. године. До сада се за овај програм пријавило скоро 16.000 кандидата, а 152 је добило прилику да учествује у програму. Неки од њих су данас наважним позицијама у компанији, попут директора фабрике Данубиус, директора ХР сектора, директор афирме Делтра Фрукт у Русији, шефа градилишта шопинг-мола Делта Планет у Бањалуци итд.
Више информација о програму и искуства претходних генераци ја могу се пронаћи на сајту Млади лидери и друштвеним мрежама: Фацебоок, Тњиттер, Инстаграм и ЛинкедИн.
Ове године, сертификате за успешно завршен програм добијају Младили дери шесте генерације, а у Црној Гори почела је да ради прва генерација овог програма.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa