Инфо

22. септембар 2018.22. сеп 2018.

Одржан састанак премијерке Србије са представницима медијских и новинарских удружења

Председница Владе Србије Ана Брнабић састала се данас са представницима медијских и новинарских удружења, а закључено је да постоје теме у вези са израдом Медијске стратегије око којих има неслагања, али је важно да је дијалог започет, наводи се у саопштењу кабинета премијерке.
На састанку су изнете досадашње активности Радне групе за израду медијске стратегије и рад владине Координационе групе за сарадњу са медијима и Тима за дијалог, који чине представници медијских и новинарских удружења.
Председник Радне групе за израду медијске стратегије Дејан Стојановић представио је најважније активности овог тела до сада, а како се наводи у саопштењу, представници медијских и новинарских удружења усагаласили су се да је "досадашњи процес био инклузиван и у складу са планираном динамиком".
"У разговору о раду Координационе групе и Тима за дијалог, истакнуто је да је покренут велики број важних питања и тема. Иако постоје теме око којих има неслагања, закључено је да је јако важно што је дијалог започет и да ће се разговори наставити", наводи се у саопштењу.
Састанку су присуствовали министар културе и информисања Владан Вукосављевић, шеф Мисије ОЕБС-а у Србији Андреа Орицио, представници Делегације ЕУ у Србији, Амбасаде Краљевине Норвешке и Фондације Конрад Аденауер.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa