Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
Ослобађајућа пресуда за Зеленовића

Ослобађајућа пресуда за Зеленовића

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, известио је јавност данас, на конференцији у Градској кући, да је након што је Виши суд одлучио да укине првостепену ослобађајућу пресуду против њега , у наложеном, поновљеном поступку у Основом Суду у Шапцу данас ослобођен.
- Основни Суд у Шапцу, донео је ослобађајућу пресуду, а оно са чиме бих желео да вас упознам је то да је политички пројекат СНС-а да се промени власт у Шапцу, да се дође на власт без избора, није успео. Када нису могли да поткупе одборнике у Скупштини града, када нису могли да их застраше, одлучили су се на корак који је успео многим другим локалним самоуправама. То је да криминализују мене, као и све моје сараднике - истакао је Зеленовић и додао да покушај да се прегази изборна воља грађана у Шапцу није успео, и у том политичком пројекту који је заправо политички криминал у коме СНС крши закон да би дошао на власт јер има идеју да оствари политички циљ је нешто што је устаљено у нашој политичкој реалности у Србији.
- То чине сви локални функционери СНС-а, а имали сте прилику да видите и велики број функционера, чланова Владе СНС-а од Марка Ђурића, преко министарке, министра, и наравно помоћника министра и Народних посланика у СНС-у. Извештај државне ревизорске институције који је био основ да се против мене подигне оптужни предлог, сам садржи у себи експлицитно, да нема никакве штете за буџет града Шапца и да нико у Шапцу од мене и мојих сарадника, није узео било који динар из градског буџета. Ово је поштена управа- истиче Зеленовић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa