Инфо

4. фебруар 2019.4. феб 2019.
Проглашени шампиони хиподрома

Проглашени шампиони хиподрома

Двогодац, протекле године Magic Man, ждребац, непобеђен у Србији( пет стартова, пет победа), власништво Нике Шендековић и Дејана Вујичића, донео им је највише радости, а Вујичићу је синоћ на великој "Коњичкој забави", одржаној у Богатићу уручено највише победничких пехара. Трогодац године је Атила Трлић, власништво штале Трлић ( Живота Јовановић). Старије грло године је Орнамент, власништво Коњичког клуба "Краишник" из Велике Плане. Најуспешнији јахач, протекле године у Србији је Ђорђе Перовић, а тренер Бојан Шендековић.
Овом приликом проглашени су најуспешнији галопери и урзчени пехари њиховим власницима на хиподромима у Богатићу и Шапцу. У Богатићу је најуспешније двогодо грло Нигерија, власника Слободана Уларџића. Најуспешнији трогодац је Алвин, власништво АД Зобнатица, старије грло Стамени Пик, власништво Борислава Стевовића. Грло у сулкама Маракеш, власника Саше Костадиновића. Најуспешнији џокеј на овом спортском објекту, који се обнавља у прошлој години је Милан Конкољ, а тренер Бојан Шендековић.
На Шабачком хиподрому трогодац године је грло Красива, двогодац Magic Man, старије грло Ret Batler. Најбољи сулкаш је Коцкар, власник године Дејан Вујичић, јахач Ђорђе Перовић, а тренер године по седми пут, млади Бојан Шендековић, са остварених 14 победа на хиподрому у Шапцу.
Свим власницима су уручени пехари, а забава је трајала до касно у ноћ.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa