Инфо

12. фебруар 2019.12. феб 2019.
Данас местимично суснежница, потом делимично разведравање

Данас местимично суснежница, потом делимично разведравање


БЕОГРАД, 12. фебруара 2019. (Бета) - У већем делу Србије данас ће бити претежно облачно, ујутру и пре подне местимично са суснежицом и снегом, на северу и истоку суво са сунчаним интервалима, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

Ветар ће бити умерен и јак, на северу, у планинским пределима и на истоку са ударима олујне јачине, северозападни, увече у слабљењу. Јутарња температура кретаће се од нула до три, а највиша дневна од два до седам степени Целзијуса.

У Београду ће ујутру бити облачно, у појединим деловима града са краткотрајном суснежицом или снегом. Током дана ће бити суво суво уз делимично разведравање. Ветар ће бити умерен и јак, северозападни, увече у слабљењу. Јутарња температура кретаће се око два, а дневна око пет степени Целзијуса.

Релативно поболјшање биометеоролошке ситуације. Уобичајене тегобе су могуће код већине хроничних болесника. Опрез се саветује срчаним болесницима и нервно лабилним особама. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду реуматских болова и нерасположења.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa