Инфо

23. фебруар 2019.23. феб 2019.
"ТРЧАО ЈЕ И САМО ЈЕ ПАО"

"ТРЧАО ЈЕ И САМО ЈЕ ПАО"




Блиц (23.фебруар.2019) "Одједном му је позлило и само је пао, сви смо прво помислили да је епилептичар, описује за "Блиц" власник теретане на Новом Београду трагедију која се догодила јуче око 13 сати, када је Стефан Зечевић (24) изненада преминуо на траци за трчање.

Стефан, студент Машинског факултета родом из Шапца, преминуо је у једној теретани смештеној преко пута Студенског града, у Улици Арсенија Чарнојевића.

- Дечко је био на траци, није чак ни трчао, него је више ходао и одједном је само пао између две траке за трчање. Сви смо помислили да је епилептичар. У помоћ му је први притекао студент Медицинског факултета који је вежбао на траци до њега и покушао да га реанимира док није дошла Хитна помоћ - прича власник теретане.

Младића је највероватније издало срце, али ће обдукција показати да ли је тако, каже он, и додаје да је Зечевић живео у Студентском граду, а да је одскора почео да долази у теретану.

- Сви момци који овде тренирају су добри момци, за 24 године никад нисам имао ниједан инцидент. Поред њега, овде долазе још десеторица младића који су из Шапца, али га не познају. Макар да знам која му је адреса у Шапцу, па да одем до његових родитеља и да им изјавим саучешће - прича власник.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa