Инфо

7. март 2019.7. мар 2019.
Тешовић: Још верујем у свој тим

Тешовић: Још верујем у свој тим

Дарко Тешовић није био ни задовољан, али ни незадовољан после новог ремија без голова "Мачве" у Супер лиги. Иако је проблем неефикасности јасно видљив, шеф струке у клубу истиче да освајање сваког бода значи много, а о томе, истиче Тешовић, сведочи табела где су "црвено - црни", после јучерашњих утакмица на истом одстојању од најугроженијих.
-Сваки бод је јако важан, скупљамо их и када већ пласман у плеј оф није реалан, а свакако после ремија са "Динамом" није, сваки бод је важан како би имали миран плеј аут, без стрепње по питању опстанка. У првом полувремену смо прихватили тучу, не оштру игру, већ тучу и нервозу, што је утицало на наше издање. У наставку смо показали много више, опет смо стварали прилике, но нисмо их реализовали. То је сте проблем, али још верујем да ће и тај сегмент дати резултате ускоро. Наредни меч нам је једнако важан као овај - рекао је Дарко Тешовић, тренер "Мачве".
Шапчани у последња три меча нису примили гол, али у последњих пет нису затресли мрежу ривала, док су шест утакмица у низу без победе.
На табели Шапчани су десети, уз седам бодова више од екипе "Земуна", прве у зони испадања из елите.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa