Инфо

17. март 2019.17. мар 2019.

Демонстранти кренули ка полицијској станици 29. новембар

(Бета) - Демонстранти окупљени испред председништва Србије кренули су централним београдским улицама ка полицијској станици у Улици 29. новембар где се налазе ухапшени који су синоћ ушли у зграду Радио телевизије Србије.
Лидер Двери Бошко Обрадовић рекао је окупљенима испред председништва да је почело хапшење и да је младићу од 18 година одређен притвор од 30 дана и да га шаље у затвор.
Он је зато позвао окупљене да пођу до полицијске станице и одбране ухапшене.
"Док смо овде полиција хапси све људе који су синоћ били у згради РТС-а, а симбол свега тога је Павле од 18 година којем је одређен притвор од 30 дана и кога шаљу у затвор. То неће моћи тако, није крив Павле који је показао велику храброст јер је био са нама. Ако је неко крив то сам ја, јер сам први ушао. Нека дођу по мене нека дођу по све вас", рекао је Обрадовић.
Он се осврнуо на објаву председника србије Александар Вучића на инстаграму како игра шах са министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем те упитао да ли је Вучић побегао пацовским каналима или се смеје у фацу демонстратима.
"Мислим да смо ми овде данас показали да смо побуђени народ који неће да трпи његове лажи пропаганду и диктатуру. Ми смо ту ми не одустајемо. Александре Вучићу ако си побегао наћићемо те нећеш побећи, готово је", рекоа је Обрадовић и узвикивао "оставка".
Окупљени су пошли потом ка полицијској станици а на челу колоне је велики транспарент "Једна од пет милиона".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa