Инфо

24. април 2019.24. апр 2019.
Изнад ових хоризоната: квантна теорија и хришћанска вера

Изнад ових хоризоната: квантна теорија и хришћанска вера

Доктор Петар Динић један је од четири едукована хиропрактичара у Европи, који се бави овом неосетном методом корекције првог вратног пршљена атласа. Верује да нам је потребна интеграција различитих знања и залаже се за лечење природним путем (без претеране и неоправдане употребе лекова и операција), кад год је то могуће. Приступајући лечењу са холистичког аспекта, убеђен је да је подизање здравља (уместо давања дијагнозе и лечење болести лековима) оно што би требало да буде медицина 21. века.

Верујемо да ћемо о др Динићу као хиропрактичару тек писати, али не овај пут. Када смо се „случајно“ упознали, чули смо за наслов књиге који нам је гласно одјекнуо: „Изнад ових хоризонта: квантна теорија и хришћанска вера“. Одавно верујући да би вера и наука требало да буду у „складном браку“, уместо да се разилазе, разговарали смо са др Динићем као приређивачем поменуте књиге аутора Џона Брека, доктора теологије и свештеника. Занимљиво је да је књига промовисана у Србији пре него што је изашла на оригиналном, енглеском језику.

Текст у целости можете прочитати у штампаном издању, а промоцији књиге у Шапцу крајем маја, или почетком јуна. "Глас Подриња" правовремено ће вас информисати.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa