Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
РЕГИОНАЛНА А2 ВАТЕРПОЛО ЛИГА ““ 1. КОЛО

ПОРАЗ У ЗАВРШНИЦИ

ВК “Ц. ЗВЕЗДА“ ““ ВК “ШАБАЦ“ 9:7 (3:1, 1:1, 1:3, 4:2)
Зрењанин. Гледалаца: 250. Судије: Голијанин и Стефановић. Искључења: ЦЗ 11; Шабац 8. Петерци: Шабац 1 (1).
ЦЗ: Краљ, Јовић, Бурсаћ, Ивошевић, Шуберић, Љубеновић, Николов, Ћорић 4, Илић 1, Танкосић 2, Драшковић 2, Пековић, Тодоровски, Никочевић.
ШАБАЦ: Алексић, Ераковић, Марковић 2, Петковић, Будурин, Тешић, Цар 1, Војичић, Укуманов 2, Тенжера, Манић 2, Цветковић, Миљевић, Личанин.
Изједначен дуел је могао “отићи“ на обе стране, али су искуснији Београђани били сконцентрисанији у завршници. Цревно ““ бели су боље ушли у меч, а расположени Ћорић је донео предност од 3:1. У другом периоду Шапчани пропуштају много прилика са играчем више, што чува предност бившег шампиона Европе. Пун потенцијал, овдашњи клуб показао је у трећем периоду. Серијом 3:0 долази до предности и тек при крају допушта Драшковићу да поравна резултат. Нажалост, у последњих осам минута, искуство Танкосића и Илића Београђанима доноси одлучујуће голове и победу.
Следећег викенда, у Шапцу гостује “Соларис“ Шибеник у наставку регионалног такмичења.
- Екипа се још формира, тешко је давати прогнозе за регионалну лигу. Надамо се великој подршци са трибина, могу да обећам максимално залагање и борбеност у сваком мечу и верујем да ће то дати резултате ““ истакао је тренер Балша Николић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa