Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
ШАБАЧКА „ВЕНЕРА ТУРС“ ДОБИТНИК ВРЕДНИХ ПРИЗНАЊА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

ШАМПИОН КВАЛИТЕТА

Са Међународног сајма туризма у Новом Саду, у Шабац је стигло неколико вредних награда. Тачније на адресу туристичке агенције „Венера Турс“.
Ова агенција је проглашена за шампиона за квалитет у пружању туристичких услуга, добитник је златне медаље за допринос у развоју ђачког туризма, а исту медаљу је добила и Сања Радовић, власница „Венере Турс“.
Успех шабачке агенције на Међународном сајму је утолико већи што је у конкуренцији излагача из региона и Турске, уз „Венеру Турс“ једину награду из Србије добио хотел „Извор“ из Аранђеловца. Све остале награде су „покупили“ странци.
- Агенција постоји 23 године и трудимо се да из године у годину будемо што бољи. Наши клијенти су наша благо и све је подређено њима. Ово признање нам много значи и доказ је да се вредан рад и труд исплати ““ каже Радовић.
Према њеним речима, квалитет услуга у туризму зависи од великог рада, избалансираног односа између квалитета, услуге и цене, као и о поштовању сваке ставке из уговора.
- За све ове године, а прва смо приватна туристичка организација у Шапцу, никада нисмо имали ниједну званичну или незваничну жалбу. Веома је важан и избор партнера са којима радимо ““ истиче наша саговорница.
Она додаје да за годину дана 7.000 клијената отпутује уз њихову помоћ, а ове јесени ће 3.000 ђака отићи на екскурзију или на излете уз ангажовање „Венере Турс“.
Када је реч о омиљеним дестинацијама Шапчана, Грчка и Црна Гора су неприкосновени за летовање. Беч и Праг су омиљене европске метрополе, а Златибор је резервисан за зимски одмор.
Поред свега набројаног, Власница „Венере Турс“ сматра да град Шабац има огроман туристички потенцијал.
- Град на реци, са планином Цер у непосредном окружењу је огроман потенцијал. Да би се он развио и да Шабац постане важна тачка на туристичкој мапи Србије, мора да се промени комплетан начин размишљања и рада. Морало би да се крене од почетка ““ закључује Сања Радовић.
МОЖЕ И НА МАЛДИВЕ
Једна од најудаљенијих и најинтересантнијих дестинација на коју су отишли наши суграђани јесу ““ Малдиви.
- Недавно смо реализовали пут и боравак на Малдиве за наше суграђане. Цена седмодневног аранжмана, са авионским превозом, кошта око 1.600 евра. Поред тих далеких и атрактивних локација, ми се, међутим, и те како поносимо нашом туром коју зовемо „Носталгија“. У оквиру те туре, једном месечно, Шапчани имају прилику да у два дана посете Требиње, Дубровник, Мостар и Сарајево ““ каже Радовић.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa