Инфо

18. новембар 2010.18. нов 2010.
ОСНОВНА ШКОЛА „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“

ПОЛА ВЕКА ШКОЛОВАЊА МЛАДИХ

У седмици обележавања педесет година рада школе одржало се низ актвности које ће се сутра завршити свечаном академијом „Наших педесет година“ у Шабачком позоришту са почетком у пет сати по подне
У понедељак, на конференција за новинаре, директорка ОШ „Ната Јеличић“ Зорица Недељковић обавестила је присутне да су од новембра прошле године па до данас имали низ активности којима су показали оно што је најбоље у овој школи.
- Наших првих педесет година је резултат када можемо да се присетимо свих дешавања претходних година. Школа је почела са радом првог септембра 1960. године. Са поносом можемо рећи да смо презадовољни са нашим ученицима који се истичу и на такмичењима. Презадовољни смо што имамо стручно заступљену наставу. Увек радимо на томе да побољшамо наставу што доказује и мултимедијална учионица у којој смо сада, рекла је директорка.
Наставница српског језика Милена Глишић у овој школи ради од самог почетка и као каже било је и лепих и лоших тренутака, „али ко воли овај позив и ако се посвети, онда се све накако превазиђе“. Изразила је жаљење што школа нема фискултурну салу. И поред тога, школа је проглашена за најспортскију школу у прошлој години, а ученике у току ове седмице очекује Општинско такмичење у кошарци.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa