Инфо

27. октобар 2016.27. окт 2016.
ШАБАЧКИ УЧИТЕЉИ ПРВАЦИМА

Лакше до знања

Друштво учитеља Шабац, у сарадњи са Градском управом, прошле суботе почело је са реализацијом пројекта помоћи ученицима првог разреда основне школе који имају потешкоћа у савладавању градива из српског језика и математике.
- С обзиром на то да Друштво учитеља има оформљена два тима у својим редовима - Тим за рад са талентованом децом и Тим за рад са децом којој треба допунски рад због постизања бољих резултата у школи и бржег напредовања током школске године, покретање ове акције ће допринети да се ученицима помогне на прави начин. Тврдимо да ученицима првог разреда, који имају потешкоћа у савладавању наставног градива из предмета српски језик и математика, са малом додатном помоћи могу у веома кратком временском периоду да покажу много боље резултате. Пропуштено у школи се тешко касније надокнађује, а ученици који неке ствари не усвоје на време тешко могу у каснијим разредима да постижу добре резултате ““ изјавила је Сузана Мијушковић, председница Друштва учитеља Шабац.
Сваке суботе од 10 до 11.30 часова у ОШ „Вук Караџић“ прваци ће моћи да похађају часове Допунске школице. Како је речено она ће трајати током целе школске године у зависности од интересовања.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa