Инфо

3. новембар 2016.3. нов 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ ““ 8. КОЛО

РЕЗУЛТАТ ЗА ИСТОРИЈУ

ЖРК “МЕДИЦИНАР“ ““ ЖЈРК „БОР“ 35:25 (18:13)
Сала Гимназије. Гледалаца: 700. Судије: Кнежевић (Врбас) и Пешић (Црвенка). Седмерци: Медицинар 6 (3). Искључења: Медицинар 2; Бор 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Глишић, Танић 4, Ранчић 6, Милошевић, Аћимовић, Костић 2, Матић, Радовић (кап) 14, Ручнов 2, Карић, Перић (10 одбрана), Ђурковић 2, Станисављевић 4, Мандић, Кукић, Кецановић 1.
БОР: Илић (11 одбрана), Јевтов 1, Михаиловић (кап) 2, Мркић 6, Станковски 4, Симоновић Т. 2, Симоновић М. 2, Марковић, Митић (2 одбране), Вељковић 2, Новаковић, Милић 4, Симић 1, Ивковић 1.
Медицинар живи једне од најлепших дана у историји. Ређају се победе, Шапчанке чврсто држе врх, прва јесења титула оверена, а посета и подршка навијача све већа. Добар низ дао је велико самопоуздање овдашњем тиму, што је осетио и Бор. Младе гошће су почеле добро, имале прикључак већи део првог полувремена, али је сво време било видљиво да домаће играју колико им је потребно. Ранчић и Танић су понеле Медицинар, а онда је Ана Радовић ушла у своју серију голова допунивши, добру статистику асистенција на старту. Плус пет на одмору само је наговестило рутинску игру у наставку. Уживали су гледаоци без страха од коначног исхода, а на крају је разлика била и двоцифрена.
- Лепо је видети табелу и нас на врху, али не дамо да нас то опусти већ нам је мотив. Пуни самопоуздања идемо и у Ниш, ривал је јака Наиса, но нема разлога да се плашимо било кога, увек тежимо победи ““ рекао је, после меча, тренер Жељко Кукић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa