Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.
Спорт је закон ““ слоган Међународног сајма спорта

ГРАД СПОРТА НА САЈМУ СПОРТА

Спортски савез Шапца представио се на овогодишњем 5. Међународном сајму спорта који је одржан у Београду. Добри резултати у разним областима и све интензивнији развој школског спорта само су неке од референци које оправдавају епитет “град спорта“ који Шабац има деценијама. Гости на шабачком штанду били су Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца, Драган Николић, члан Градског већа Шапца и Веселин Вуковић, председник Спортског савеза града.
- Мислим да шабачки спорт бележи добре резултате ове године. Оно око чега сви заједно треба да се потрудимо јесте да у наредној години радимо, како на добрим резултатима тако и на унапређењу инфраструктуре. Оно што смо већ најавили од следеће године, јесте, да се више пажње посвети школском спорту. Ово је једна прилика да се дружимо, да прикажемо све оно што Шабац ради и да покажемо оно што Шабац заиста јесте, град спорта ““ рекао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.
Спортски савез Шапца спада у водеће организације те врсте у Србији.
- Срели смо много пријатеља који су увек знали да похвале кад је рад око спорта у питању у Шапцу и мислим да је то још један доказ да шабачки спорт има будућност, да има начина да се избори са економским тешкоћама у којима се налази цео спорт. Мислим да је битно да наставимо са добром организацијом и добром расподелом средстава које Град обезбеђује ““ рекао је Веселин Вуковић, председник Спортског савеза Шапца.
Међународни сајам спорта окупио је бројне организације и клубове, а све са циљем промоције спорта и развоја свести о значају бављења спортом, а под слоганом “Спорт је закон“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa