Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.
ЗАХВАЛНОСТ

ХВАЛА ЗА СВЕ

Лазар Јадрановић, деветогодишњи дечак, крупних зелених очију и широког осмеха по коме је био препознатљив. Велико, отворено срце за све људе, брижност, одговорност, марљивост, оштроумност, само су неке од особина које су красиле његову личност.
Изузетног менталног склопа, ни у тешким, болним ситуацијама, није показивао сузе. Чврсто је веровао да ће оздравити. Са тим убеђењем је и заспао, заувек. Мали, а велики човек, тинејџер у телу детета, су речи лекара и психолога и оне о њему говоре много.
Током његовог лечења, као породица смо функционисали беспрекорно, били смо, како је он то говорио, тим. У борби за његово излечење имали смо подршку породице, пријатеља. Оно што нас је навело да напишемо овај текст јесте и безрезервна подршка људи који су о нама бринули, а да ми то нисмо знали. То су људи великог срца, људи који су нам пружили и психолошку и материјалну подршку. Сви они, а они ће се препознати, чине саставни део наше борбе и нашег пута до Лазаревог излечења, до кога нажалост, није дошло. Без разлике, свима дугујемо велику захвалност и поштовање. Сигурни смо да би ово било Лазарево размишљање.
Иако не бисмо никога издвајали, осећамо потребу да поменемо једног дивног човека, који нам је током протекле две и по године био велики ослонац у сваком смислу. То је господин Ђорђе Савић, директор фирме “Контраст Комерц“ из Шапца.
Још једном, велико хвала, свима!
Породица Јадрановић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa