Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.
ДРУГА ФУТСАЛ ЛИГА „ЗАПАД“ ““ 8. КОЛО

„РАТНИЦИ У ОФАНЗИВИ“

ФК „ФОНТАНА“ (Ч) ““ ФК „БЕЛАТОРЕС“ 1:4 (0:0)
Јесу Шапчани први пут славили у гостима ове сезоне, али овај тријумф није тим само учврстио на средини табеле, већ је „Белаторес“ вратио у трку за једну од прве три позиције које воде у јединствену Другу лигу. Већи део меча, голмани су били бољи део оба тима. Упркос шансама на обе стране, погодака није било. Ипак, први „пут до мреже“ проналазе домаћи и деловало је, стварају кључну резултатску и психолошку предност. Међутим, гол као да је више тргао Шапчане. Одиграли су перфектних, 10 минута. Мићић је донео преокрет, Васовић додатно шокирао Чачане, а када су домаћи кренули у потпуну офанзиву, еврогол Мићића у рашље, отклања све дилеме.
Половичан учинак „Белатореса“ доводи их, после осам кола, на седму позицију. Трећепласирани Пожаревац „далеко“ је четири бода. Управо тај ривал, за викенд, гостује у хали „Зорка“.
- До сада су игре биле боље од резултата, морали смо кренути једном, а за то никада није касно. Пуни смо самопоуздања, вере у своје могућности и ако добијемо Пожаревац, потпуно смо у игри за врх. Позивам нашу публику да нам помогне, много нам је важно ““ рекао је тренер Марко Савић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa