Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.
ШАБАЧКИ СПОРТ И ЖЕНСКИ РУКОМЕТ НЕ ТРЕБА ДА СЕ БОЈЕ ЗА БУДУЋНОСТ

ТАМАРА И АНЂЕЛА

У редовима јесењег шампиона „Медицинара“, ове године стасава потпуно нова, млада генерација нових играчица, а њихове предводнице су две најмлађе првотимке „Медицинара“ Тамара Глишић и Анђела Кецановић, девојчице са непуних 15 година.
На свакој утакмици добијају све већу шансу и одлично је користе. Тамара је била бриљантна у последњем мечу „Медицинара“ у Лозници, против „ОРК Лознице“, којом је шабачка екипа остварила пласман у полуфинале Купа Србије група „Центар“. Више од десет одбрана (три седмерца), Тамара је проглашена за играчицу утакмице. Самопоуздањем, које је нестварно за некога ко са толико година стоји међу стативама, изазива одушевљење међу саиграчима.
- Озбиљно тренирам и желим да се професионално бавим рукометом. Идол ми је Бранка Јовановић и њена успешна каријера. Много ми значи подршка својих другарица из тима. Драго ми је што у дебитантској сезони имам прилику да играм са оваквим играчицама ““ каже Тамара.
Нешто млађа Анђела бори се неустрашиво на линији шест метара. Иако млада лако проналази пут до противничког гола. У Лозници је четири пута затресла мрежу.
- Дуг је пут преда мном. Рукомет је мој живот и то сам схватила када сам први пут, у другом разреду, почела да тренирам. Хвала свима у клубу што су ми пружили прилику да играм. Моје је да вредно тренирам и да искористим сваку шансу ““ истиче Анђела.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa