Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.
“ГЛАС ПРОШЛОСТИ“

ДЕЦЕМБАР

И ОНИ ДА СЕ ОСМЕХНУ (1960) ““ Бачка ““ Мачва 0:1 (0:0). Стрелац: Гвозденовић. Победа у Бачкој Паланци не значи само пробијање леда, већ је она тим већа што је извојевана над противником чије је незавидно место на табели лако могла да заузме Мачва да није прекинула лошу серију. Мачва је одузела бодове аутсајдеру, њих оставила на дну, а себи осигурала залиху за пролеће. МАЧВА: Гајић, Јањић, Радовановић, Дакић, Милинковић, Дакић П. Цвејић, Васић, Грујичић, Гвозденовић, Ковачевић.
ШАПЧАНИ “УБИЛИ“ 14.013 КРУГОВА (1970) ““ У част прославе Дана републике, на стрелишту поред Саве у Шапцу одржано је традиционално Дописно такмичење градова Југославије. Сто стрелаца из Шапца “убило“ је 14.013 од могућих 20.000 кругова. Резултати три најбоља појединца из сваког града такође се достављају организатору. На прошлонедељном тамичењу, најбољи су били: Милан Матић 191/200 (лични рекорд), Милан Марковић и Предраг Томић, оба 180/200.
СТАРТ У КУПУ КУПОВА (1980) ““ До старта шабачких рукометаша на европској сцени остало је још два дана. У првој утакмици Купа победника купова Европе, шабачки тим, на свом терену дочекује екипу РАП из Трондхајма. Такмичење у европском купу је велика шанса садашње генерације шабачких рукометаша да докажу своје велике могућности и пласманом даље крену путем који води до врхунских резултата. Утакмица почиње у 19 часова. Улазнице: одрасли 80, деца 50 дин.
БЕЗ БОРБЕ У ВРХУ (1990) ““ Боксери Мачве, предвођени шампионом света, Румуном Франциском Ваштагом, отпутовали су у Светозарево жељни праве борбе на рингу и са жељом да у директном дуелу са ривалом за прво место докажу аспирације за улазак у Прву савезну лигу. Међутим, жеље су им без кривице ускраћене, јер су меч добили службеним резултатом 18:0. “Каблови“ нису имали тешкаша, муваш Живота Савић пребацио је тежину, док се Туцовић није ни појавио на мерењу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa