Инфо

2. децембар 2010.2. дец 2010.
ЗАРА ГУСЕЈНОВА

БИОЕНЕРГИЈОМ ДО ИСЦЕЉЕЊА

Дипломирани реики мајстор и исцелитељ Зара Гусејнова у хотелу „Двор“, у Шапцу, сваке суботе обављаће појединачне, групне и породичне терапије
Зара Гусејнова рођена је 17. јула 1968. године на југу Русије, у Сочију, на Црном мору. У Сочију живе тридесет две нације, па самим тим Зара Гусејнова од свог рођена учена је да се прилагођава људима различитих вера, говора, културе што је право богаство за човека у даљем току његовог живота.
Студирала је медицину тако да је завршила ДГМИ. Три године је провела у јапанској школи медитације за алтернативну медицину. За то време радила је у Москви, а после тога у Сочију пет година. У Србију је дошла пословно, али се „заљубила“ у земљу, народ, музику и решила да остане. У Београду је отворила информативни центар енерготерапије „Хармонија“ који успешно ради већ четири године. Овде је добила и сертификат од доктора Јона Лотрена да савршено влада биоенергијом што је и доказано. Њен животни мото је: „Највеће блаженство састоји се у животу за друге“.
Да би разумели оно чиме се Зара бави морамо рећи да је реики јапанска техника која се користи за смањене стреса и релаксацију као и за лечење. Базирана је на „полагању руку“ и на веровању да животна енергија тече кроз организам. Ако неко има ниску животну енергију тада је та особа подложна болестима и стресу, а ако је та енергија висока особа се осећа здравије и сретније. Микао Усуји, творац реикија, у раним годинама двадесетог века у Јапану тврдио је да је могуће лечити људе енергијом без губљења властите енергије. Име реики води порекло из јапанског изговора два кинеска карактера која се користе да опишу енергију ““ „реи“ у значењу душа, дух и „ки“ у значењу дах или енергија живе силе ““ животна енергија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa