Инфо

2. март 2017.2. мар 2017.
Трансфер знања
Шабачки представници на скупу у Сарајеву

Трансфер знања

Делегација града Шапца коју предводи Немања Пајић, председник Скупштине града присуствовала је тродневном скупу који се, у оквиру пројекта “Цоолхеатинг” (Кулхитинг), одржан у Сарајеву. Скупу су присуствовали представници свих партнера из неколико европских и земаља региона, са којима су анализиране досадашње активности и планирани даљи послови.
Циљ пројекта Цоолхеатинг је подршка развоју тржишта малих модуларних система за грејање и хлађење на бази обновљивих извора енергије у градовима и општинама Југоисточне Европе. Пројекат има за циљ и трансфер знања и заједничке активности партнера из држава у којима постоје примери добре праксе као што су Аустрија, Данска и Немачка и оних које нису достигле висок ниво развоја у овој области као што су Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Словенија и Македонија. Пројекат је подржала Европска Унија кроз истраживачки и иновативни програм Хоризонт 2020.
Састанку у Сарајеву, осим председника Скупштине града Шапца Немање Пајића, присуствовали су и Слободан Јеротић, енергетски менаџер, Славиша Костадиновић, члан Градског већа и Бојана Младеновић, начелница Одељења друштвених делатности.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa