Инфо

9. март 2017.9. мар 2017.
СТИПЕНДИЈЕ ЗА НАЈБОЉЕ
ПРИЈЕМ СТУДЕНАТА У ГРАДСКОЈ КУЋИ

СТИПЕНДИЈЕ ЗА НАЈБОЉЕ

Градоначелник Небојша Зеленовић је у Градској кући организовао пријем студената са најбољим просеком и са њима потписао уговоре о годишњем студирању.
Град Шабац, стипендира студенте дуги низ година и у те сврхе издвоји више од 8 милиона динара. Ове године стипендију у износу од 14.000 динара која ће бити исплаћена у 12 месечних рата добио је 21 студент са најбољим просеком и три студента чија су будућа занимања процењена као дефицитна (инжењер грађевине, машински инжењер и професор математике).
- Други пут добијам стипендију која ми много значи јер могу стручно да се усавршавам. Стипендија уједно и олакшава живот мојим родитељима, па желим да се захвалим нашем граду и градоначелнику Небојши Зеленовићу, јер су ми ово омогућили и на овај начин допринели томе да ми млади схватимо да се знање, образовање и рад исплате - изјавила је Милица Ранковић студент природно математичког факултета у Новом Саду
Градоначелник Небојша Зеленовић наводи да град младим и перспективним људима жели да понуди најбоље услове са циљем да што већи број људи добије прилику да се запосли, и истиче да, ако постоји место у Србији које цени знање онда је то Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa