Инфо

9. март 2017.9. мар 2017.
ВЕЛИМИР ИЛИЋ, САНДА РАШКОВИЋ ИВИЋ И ЂОРЂЕ ВУКАДИНОВИЋ НА ТРИБИНИ У ШАПЦУ

СРБИЈА У ТЕШКОМ СТАЊУ

Градски одбор Нове Србије организовао је у Сали Културног центра, Трибину „Актуелна политичка ситуација и предстојећи председнички избори“. На трибини су говорили Санда Рашковић Ивић и Ђорђе Вукадиновић из Покрета за спас Србије и лидер Нове Србије Велимир Илић.
Иако су председнички избори недавно расписани, некадашња председница Демокртаске странке Србије Рашковић Ивић искористила је прилику и у Шапцу се осврнула на престанак рада Скупштине Србије до завршетка гласања за наследника Томислава Николића.
- Недопустиво је да Скупштина не ради. Ово што се дешава је чисто засмејавање Србије. Све се ради да би се запушила уста опозицији и другим кандидатима за председника Србије. Александар Вучић заузима 95 одсто информативног простора у Србији – истакла је она.
Њен колега из скупштинских клупа и Покрета за спас Србије Вукадиновић истакао је на трибини у Шапцу (нагласио) је да је Србија у „јако тешком стању“.
- Ситуација у Србији је толико тешка да један човек не може да је поправи. Један погрешан човек, нажалост, може још више да је поквари. Сведоци тога смо са Александром Вучићем и његовом напредњачком влашћу – нагласио је Вукадиновић.
Лидер Нове Србије је још једном напоменуо да су ефекти рада актуелне власти никакви и да се пуно прича, а мало ради.
- Буџет се једва пуни. Народ се бори да опстане. Све што су могли поскупели су или подигли. Млади немају посао, а ако се неко и запосли, то су краткотрајни уговори. Зато нам млади и даље одлазе из земље – закључио је Илић.
Када је реч о предстојећим изборима, учесници трибине су позвали грађане да изађу на гласање 2. априла и да свој глас дају неком од опозиционих кандидата.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa