Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
ВОДОСНАБДЕВАЊЕ У ПРВОМ ПЛАНУ

РЕЗЕРВОАРИ ПО 1.000 КУБИКА

Генерални пројекат је у водоснабдевању те радови који следе, по речима председника општине Милорада Милинковића, су пут у решење проблема који сада тишти многе али ће и проширити списак потрошача воде.
- Крај изворишта у Риђакама и Скупљену, урадиће се резервоари великог капацитета, а један ће водити ка Звезду и огранак ка Драгојевцу, да би циљ те трасе било село Прово, што и јесте главни циљ и трајно решење за овај део општине. Пројекат је наш, а помоћ републике неопходна, јер посао је изузетно вредан, каже први човек општине и додаје.
- И Дом ученика средње Посавотамнавске школе је пред решењем захваљујући и Електродистрибуцији из Шапца, која ће нам у нашем делу од 4,5 милиона динара дати могућност да их платимо у ратама, а они ће уложити око 6,5 милиона динара чиме би Дом напокон био комплетиран, каже Милинковић.
Вредни послови требали би већ овог лета донети бољитак у две битне области живота ових простора а локална самоуправа истиче помоћ републике која немерљиво помаже послове у општини Владимирци.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa