Инфо

2. децембар 2010.2. дец 2010.
ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА ШАБАЦ

НАСТАВАК ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ

У Оквиру акције “Исправно возило ““ безбедно возило“, прошле недеље на територији Града Шапца извршена контрола техничке исправности 98 возила. Од тог броја 19 неисправно. Најчешћи квар на светлосној сигнализацији
Управа саобраћајне полиције МУП Републике Србије у сарадњи са Ауто ““ мото савезом Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила, прошле недеље спровела је превентивно пропагандну акцију појачане контроле саобраћаја под називом “Исправно возило - безбедно возило“. У периоду од 22. до 27. новембра на територији Града Шапца бесплатни технички преглед извршен је на 98 возила, од којих се 19 показало као неисправно.
У оквиру поменуте акције припаници саобраћајне полиције вршили су појачану контролу исправности возила на путевима и улицама Шапца и околине. Возачима је скретана пажња на значај исправности возила у саобраћају, нарочито уређаја за управљање и заустављање. На ванредни технички преглед је прошле седмице послано 98 возила. Од неисправних 19, седам је имало проблема са светлосном сигнализацијом, 6 возача није поседовало прописану опрему, три возила нису имала адекватне пнеуматике, док су на још три откривене неке ситније неисправности ““ рекао је командир саобраћајне полицијске испоставе у Шапцу Зоран Чугуровић, напоменувши да је овом приликом поднето 26 захтева за покретање прекршајног поступка.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa