Инфо

20. април 2017.20. апр 2017.
ОДГОВОР ВЕРНИМ ПОТРОШАЧИМА
Ненатекс отворио малопродајни објекат у Шапцу

ОДГОВОР ВЕРНИМ ПОТРОШАЧИМА

Протекле недеље, фирма Ненатекс приредила је отварање малопродајног објекта разноврсне понуде у Шапцу, у пословној згради која се налази у Масариковој 93. Као произвођачи и велепродаја, ослушкујући купце, отварање објекта је био одговор верним потрошачима. Објекат понуде изузетног квалитета је након салона на Златибору, други по реду.
Шабачко предузеће Ненатекс се већ три деценије успешно бави производњом текстила за дом, при чему је један од лидера у региону. Производи ове шабачке фирме могу се наћи у великим трговинским ланцима, као и у многим хотелима широм региона. Квалитет и иновативност у дизајну и технологији израде производа, одржава их на самом врху у производњи кућног текстила.
Према речима маркетинг менаџера Наташе Томић, циљ је био да се направи јединствен објекат у граду где ће купци на једном месту моћи да обаве потребну куповину како за себе тако и за поклоне.
-Решили смо да направимо мини робну кућу и да проширимо асортиман, поред наше редовне понуде постељина, бадемантила, пешкира и комплетног програма. Асортиман је проширен понудом душека, дечјих кревета и пропратног асортимана, тапета, завеса и драперија, производа од стакла, као и модне метраже за даме. Време као једини необновљив ресурс изискује од нас да купцима понудимо да на једном месту купе све жељено. Ненатекс се потрудио да то и оствари - наводи Наташа.
Једна од интересантних новина које спадају у погодности је и достава купљене робе на кућну адресу. Такође, у понуди су и листе поклона за свадбе које гости и младенци могу да изаберу. Ненатекс излази у сусрет потрошачима тако што им пружа могућност плаћања картицама, чековима али и путем административне забране. Цене су прилагођене купцима, тако да су на располагању производи од три евра до 300 евра. Када се одлучимо за тапет, можемо га добити за 20 евра али и за 120 евра који је марке “Версаће” и који нема нико у Србији осим Ненатекса.
Шабац свакако заслужује овакву радњу, а Ненатекс ће се потрудити да настави да испуњава жеље купаца, што су успешно радили од почетка пословања.
-План за будућност је отварање објекта у Београду. Ми смо обратили пажњу на сам ентеријер и мислим да ће и наредни објекат изгледати врло слично овоме, тако да ће све наше радње, као и та на Златибору, изгледати препознатљиво, баш онако како наш бренд и заслужује – истакла је Наташа Томић.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa