Инфо

25. мај 2017.25. мај 2017.
ШАБАЧКИ ИГРАЧИ АМ. ФУДБАЛА У ПОЛУФИНАЛУ

СВЕ ЈЕ БЛИЖА

У низу великих остварења шабачког спорта, шабачке „ајкуле“ нису биле фаворити у свом окршају, али нису ни желеле да буду изузетак од глобалног остварења. Мотив и упорност донели су полуфинале плеј офа Треће лиге
Оптимисти би рекли да је виши ранг два корака близу, песимисти два корака далеко, али чињеница је да никада није био ближи. Треће место у својој групи не звучи импресивно, али када три од четири екипе „Севера“ изборе пласман међу 4 најбоља у рангу, јасно је да се ни то место не сме потценити. Име ривала још није познато, могу бити играчи из Клека, Бечеја и Краљева. Свакако ће Шапчани поново на мегдан у госте.
У Смедереву, против домаћих „Бедема“ било је неизвесно од почетка до краја. Шапчани су боље почели, Томић је донео предност, али је одговор Смедереваца „силан“. До полувремена воде 16:8, а иста разлика остаје и после по једног тачдауна у трећем периоду. Изједначење „ајкула“, чинило се, води до продужетка, али у самом финишу, када је Смедерево имало напад за победу, пресечена лопта Богдана Томића доноси велики тријумф 28:22 (8:0, 0:16, 8:8, 14:0).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa