Инфо

23. децембар 2010.23. дец 2010.
ПРВИ ФИНАЛИСТА „ФАРМЕ“

МАРИЈАН ЋЕ ПОБЕДИТИ

Рођен је 1958. године у Земуну. Завршио је Вишу школу организације рада. Живи у Новим Карловцима код Инђије са својом супругом Јаворком. Земљорадник и политичар, председник Народне сељачке странке
Фармерска грозница тресе Србију ових дана како се финале на најпознатијем имању у Лисојевићима ближи крају. Са свих страна пљуште коментари о учесницима тако да се народ поделио у таборе па се посматрачу са стране чини да је време предизборних кампања. Учесници фарме имали су довољно времена да у последња три месеца покажу своје право лице док се трка за новцем наставља. Већина је управо ушла из тог разлога али има и оних којима је циљ да се покажу праве вредности српскога сељака.
Један од њих и једини је Маријан Ристичевић, председник Народне сељачке странке. Многи га се сећају током демонстративног довожења изборног материјала трактором али за оне који редовно прате дешавања на фарми постао је пример човека из народа, вредног, способног, патријахално васпитаног, спремног да се прихвати сваког посла.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa