Инфо

8. јун 2017.8. јун 2017.
ОДРЖАН ПРВИ ШАБАЦ ТЈУНИНГ ШОУ

Ведро, са мирисом бензина

Прошле недеље на Старом граду, одржан је први Шабац Тунинг Схоњ. Изложено је преко сто двадесет возила, од којих је у такмичарском делу учествовало седамдесет. Подељено је шездесет пехара.
- Емоције “раде” и даље. Били су редови разних шарених модела, ручних радова, фабричких, али преправљаних возила... Организовано је такмичење у неколико категорија – за најнижи ауто, олд сцхоол, уличне трке, олд тимер, најлепши гепек, простор мотора, стајлинг у целини, екстеријер, ентеријер, аир брусх, најјаче озвучење... Стекли смо дивна пријатељства са људима који су дошли из Босне, Хрватске, Македоније, Мађарске, Бугарске, каже Младен Огњановић из Тунинг Цлуб Шабац.
Организатори су, поред седам категорија у званичном делу такмичења, предвидели и пратеће садржаје, као што је паљење гума, прање аутомобила са девојкама у мокрим мајицама, надвлачење конопца, такмичење у држању фелне... Утисци које су понели наши суграђани још увек су свежи.
- Оно што је оставило на мене најјачи утисак је да су ову манифестацију пропратили бројни Шапчани, који су у континуитету долазили, од дванаест до шест сати после подне. Били су читави тимови који су изложили по неколико аутомобила у различитим категоријама. Веома атрактивно и безбедно било је паљењење гума, каже један наш суграђанин.
Ексцесних ситуација није било. Било је бучно, ведро, са повишеним адреналином и мирисом бензина.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa