Инфо

23. децембар 2010.23. дец 2010.
ПРИГОДНОМ СВЕЧАНОШЋУ ОБЕЛЕЖЕН 66. РОЂЕНДАН “ГЛАСА ПОДРИЊА“

ПРОШЛОСТ НЕ ОСКРНАВИТИ, ПОТОМЦИМА ПУТ УКАЗАТИ

И док су у ослобођеном Подрињу, 16. децембра 1944. године, још грували топови, штампан је први број “Гласа Подриња“. Стварале су га генерације али основни мото, просвећивање, културно напредовање, речју хроника живота, под небом овог дела Србије, није напуштена ни данас, после преко 3.000 штампаних бројева.
Темељ је очигледно био добар. Издржао је све буре и олује времена прошлог и доживео 66 година. Таква оцена “провејавала“ је и на пригодној свечаности, одржаној прошлог четвртка у хотелу “Двор“ у Шапцу, када је “Глас Подриња“ овековечио значајну годишњицу.
- Драго ми је што је “Глас Подриња“ позициониран свих ових година, од постојања до данас, као озбиљан штампани медиј на нашим просторима. Свакако заслугу за то имају оснивачи, општине: Шабац, Владимирци, Коцељева и Богатић, али и они који су га водили и стварали, уредници, новинари и многи запослени. Такође, је значајна и читалачка подршка. “Глас Подриња“ је постао бренд Шапца, односно Мачванског округа. И поред тога што смо у периоду транзиције и суочавамо се са светском економском кризом, „Глас Подриња“ позитивно послује, нарочито у периоду после спороведене приватизације, а има простора за унапређење и постизање још бољих пословних резултата. Поносан сам на то, као и на чињеницу да ће “Глас Подриња“ наџивети многе уреднике и власнике нашег листа, каже председник Управног одбора “Гласа Подриња“ Слободан М. Теодоровић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa