Инфо

6. јул 2017.6. јул 2017.
ЗАВРШАВА СЕ АСФАЛТИРАЊЕ КА ЈАЗАКИЈУ

ВРЕДНОСТ РАДОВА 11 МИЛИОНА

Почетком недеље асфалтиран је последњи део улице која води ка компанији „Јазаки“, у Северозападној радној зони у Шапцу. Улица са радним називом Нова 7 конструисана је и предвиђена за теретна возила и тешку теретну механизацију.
Према речима Миодрага Филиповћа, руководиоца Сектора за изградњу града Шапца, вредност радова је близу 11 милиона динара.
- Дужина саобраћајнице је 310 метара, ширина је шест метара. Према уговорној обавези коју према јапанској фирми има Град Шабац, прошлог викенда смо асфалтирали део паркинга за „Јазаки“. Поред ових радова, у току су припремни радови за асфалтирање преосталог дела деонице ка овој фирми. Очекујем да ће у току овог месеца сви ови радови бити приведени крају, чиме ће бити испуњене обавезе које има Град Шабац према јапанској компанији - казао је Филиповић.
Он је подсетио на важност изградње овако велике фирме у граду, јер је у плану да „Јазаки“ запосли 1.700 нових радника, од којих ће до краја ове године њих 400 већ почети да ради у компанији у Шапцу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa