Инфо

30. децембар 2010.30. дец 2010.
На пливачким митинзима у Србији

РАЗИГРАНИ ДЕЛФИНИ

Најновији успеси Пливачког клуба “Делфин“ из Шапца још једном су показали да је ентузијазам младих шабачких пливача, који тренирају без затвореног пливачког базена у свом граду, без премца у овом базном спорту
На традиционалном пливачком митингу “Деда Мраз“ прошле суботе у Новом Саду, међу 30 најбољих клубова и више од 500 такмичара из Србије, млађани чланови Пливачког клуба “Делфин“ из Шапца постигли су значајне резултате.
Лука Познановић (99), у трци на 100 метара леђним стилом, заузео је седмо место са личним рекордом 1, 27, 20. По први пут на овако јаком такмичењу, пливала су и деца из “Делфинове“ школе пливања. Веома добро су пливали Катарина Цвејић (00), Душан Ивановић (00), Стефан Ивановић (03), Игњат Берић (00) и Михаило Илић (00).
И на претходном пливачком надметању на Врачару, у Београду, седам дана раније, млади делфини из Шапца остварили су изванредан успех, освојивши и једну бронзану медаљу. У, такође јакој конкуренцији најуспешнијих пливачких клубова у земљи, пет пливача “Делфина“ осветлало је образ и свом клубу и граду Шапцу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa