Инфо

24. август 2017.24. авг 2017.
УПУТСТВО АКТИВИСТИМА СНС ЗА НОВИ НАЧИН
КОМУНИЦИРАЊА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

БЕЗ ДИЈАЛОГА СА ПРОТИВНИЦИМА

Ако је веровати друштвеним мрежама, владајућа странка у Србији више него озбиљно схвата интернет и активности у виртуелном свету. Недавно је, наиме, на том истом интернету освануо циркуларни мејл којим је таксативно наведено како и шта радити у наредном периоду.
Мејл почиње са „Поштоване колеге“ и у њему се, како је то одомаћено у Србији, ботови обавештавају да Српска напредна странка „прелази на нови начин комуницирања“. Разлог за то је чињеница да је овај вид комуницирања доста несигуран, пошто се дешавало у великом броју случајева да преписка заврши у медијима.
- Сви активисти су обавезни да запрате на Твитеру све функционере стране и да ретвитују њихове објаве и да их лајкују. Забрањује се улазак у дијалог са нашим противницима (осим оних који су за то одређени), јер већина није способна да то ради на адекватан начин, па се странка извргава руглу – стоји у поменутом мејлу.
„Колеге“ и активисти се овим путем обавештавају да је странка набавила софтвер који ће „контролисати и евидентирати активности сваког налога и то ће бити основ за награде“.
На крају, сви они којима је овај мејл упућен, информисани су и да када их позову „да буду шефу подршка приликом његове активности, сви који су позвани МОРАЈУ да се одазову“.
Овај мејл је потписала Драгана Церовић, једна од најактивнијих чланица СНС на друштвеним мрежама.
КРАЉИЦА БОТОВА
Овај мејл није први мејл који је од Драгане Церовић доспео на мрежу. Својеврсна краљица ботова замолила је своје колеге да не каче на нет своје фотографије са летовања, нарочито оне из иностранства. Занимљиво је да је мејл о новом начину комуницирања Драгана Церовић завршила управо са летовањима.
- Ко није из објективних разлога искористио летовање преко странке, може се пријавити да добије новац као замену – написала је Драгана Церовић.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa