Инфо

24. август 2017.24. авг 2017.
Кривина у огледалу

Хот дог за врховног команданта

Милош са Тркалишта је коначно сакупио мало девиза и кренуо у седмодневну летњу авантуру. Провео се како је и очекивао, а најлепши део тог летовања односио се на чињеницу да у апартману није имао интернет, није палио телевизор и није имао појма шта се све у међувремену издешавало у мајчици Србији.
Зато га је ових дана спремно сачекао комшија Здравко и натенане га информисао.
- Заре мој добри, много ми је било лепо, појма немам шта се дешавало – започе разговор Милош.
Здравко дочека то као позив на детаљан извештај и поче:
- Брнабићка летовала у Хрватској. Вулин наручио слике врховног команданта и рамове да се поставе по читавој Војсци, Дачић ратује са Македонцима – реферише Здравко.
- Јој, да видиш како је лепо на мору, али скупо, није баш пријатно али вреди – одговори му Милош.
- Весићу открили да је бегао од војске, Вулина нападају да је на неку превару купио стан на Звездари, Карић нуди њу дил, а врховни командант се расправља са Шојићем – наставља Здравко.
- А, море мало хладније него што смо мислили. Међутим, купали смо се. Стиснеш зубе и трпиш. Греота да се плати, а да се не купаш – спреман је Милош.
- И још поврх свега, Јанковић показао црвени картон Шутановцу. Хоће Шуле да мења Устав са врховним командантом – набраја даље Здравко.
Милош узе тајм аут, попи мало домаће лозе коју је прокријумчарио, понуди и Здравку, али овај и даље збори.
- Врховни командант отворио продавницу ИКЕА и довео своје јуноше који се наливали бесплатним соковима и хот договима за 50 динџи. Много нам био срећан врховни командант – закључи Здравко.
- Проба ли тај врховни командант хот дог – упита га Милош.
- Ма јок, поранио, али ови његови поједоше до последњег – одговори му Здравко.
- Штета, могао је бар један, онако од срца, хот дог да добије – шеретски поручи Милош, а Здравко схвати да му се комшија брзо вратио у реалност после одмора.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa