Инфо

6. јануар 2011.6. јан 2011.
У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ШАБАЦ ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ НОВОГОДИШЊИ СУСРЕТ СА ПЕНЗИОНЕРИМА ОВЕ УСТАНОВЕ

ДОПРИНОС ЗДРАВСТВУ КОЈИ СЕ ПАМТИ

Пензионисаним здравственим радницима Опште болнице Шабац - лекарима, сестрама и техничарима приређен свечани пријем поводом новогодишњих и божићних празника. О развоју и плановима Установе пензионерима говорио директор, примаријус др Горан Малетић, директор. Одато признање пензионисаним здравственим радницима за њихов допринос развоју шабачког здравства
У пријатној претпразничкој атмосфери, здравствени радници Опште болнице Шабац приредили су у свом клубу свечани пријем за пензионисане колеге. Пензионисаним лекарима, сестрама и техничарима добродошлицу су у име колектива пожелели директор Установе, примаријус др Горан Малетић и руководство куће.

У краћем пригодном говору, доктор Малетић је информисао пензионисане колеге о тренутном стању у развоју Опште болнице Шабац, истичући да се ова установа тренутно налази у самом врху српског здравства и да међу двадесет установа овог ранга у Србији заузима четврто место. У установи је током минуле године значајно подигнут ниво технолошке опремљености на готово свим одељењима. Недавно је инсталиран и савремени скенер, који ће, када буде стављен у функцију у знатној мери подићи ниво дијагностичких услуга у Општој болници. Међутим, према Малетићевим речима, болница у овом тренутку не располаже кадровима који знају да користе овај апарат, па су одређени лекари који ће проћи специјалистичку обуку, како би скенер што пре био стављен на располагање пацијентима.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa