Инфо

7. септембар 2017.7. сеп 2017.
СПРЕМНО У НОВУ РАДНУ ГОДИНУ
ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА “НАШЕ ДЕТЕ”

СПРЕМНО У НОВУ РАДНУ ГОДИНУ

Председник Скупштине града Шапца, Немања Пајић, посетио је протекле седмице, вртић “Милица” ПУ “Наше дете”. Овом приликом Немања је разговарао са руководством Установе о капацитетима и почетку нове школске године у Шабачким вртићима.
-Захваљујући овом објекту проширили смо мрежу наших установа и обухват деце. Адаптирани су и други објекти како би наша деца ову нову предшколску или школску годину дочекала у што лепшим и бољим условима. С озбиром на објекте који се граде, као нпр. у Прњавору где заједно са фондацијом “Новак Ђоковић” градимо један нов вртић где ће доћи још 150 деце, доћи ћемо до броја од 3.500 деце у нашим вртићима што је јако значајан и велики број - истакао је Немања Пајић.
Из буџета Града Шапца за предшколске установе издваја се 15 одсто буџета. Према речима Немање Пајића циљ је тако да наша деца буду пре свега безбедна, да вредно и квалитетно проводе време у вртићима који ће бити удобни и комфорни, али и да људи који су запослени у предшколским установама имају добре услове за рад.
-Вртић Милица је један од три новоотворена вртића. Имамо три васпитне групе које обухватају 54 деце. На конкурс који је био отворен за наредну радну годину уписано је 3.350 малишана. Приметили смо да се број повећао баш из разлога што смо у току прошле године успели да реализујемо и покренемо нове облике рада и нове програме који су у знатној мери томе и допринели. Предшколска установа спремна улази у нову радну годину. Током лета сви вртићи су били отворени и доступни деци али нас то свакако није ометало да успемо да реализујемо планиране радове који су били предвиђени у свим објектима - навела је Сандра Мићић.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa