Инфо

10. фебруар 2011.10. феб 2011.
ФК „МАЧВА“ БОГАТИЋ ЧЛАН МАЧВАНСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

ЦИЉАЈУ ВРХ

Након убедљиво првог места у Међуопштинској лиги Мачва, фудбалери богатинске Мачве јесењу сезону у Мачванској окружој лиги завршили су на другом месту са три бода заостатка у односу на “Напредак“ из Мачванског Белотића. Биланс је 30 бодова, девет победа, три ремија и само два пораза
Током зимске паузе изабрано је ново руководство клуба и тренер екипе. Председник клуба је Иван Радовановић његов заменик потпредседник клуба је Владимир Дражић. Секретар је Милан Дражић. За тренера је постављен досадашњи играч “Мачве“ Милан Радојковић.
Председник клуба, млади и амбициозни, Иван Радовановић нам је рекао: “Припреме за нову сезону, на велелепном стадиону, почеле су 29. јануара. На располагању имамо 22 фудбалера. Нећу да кријем амбиције су нам виши ранг. Нећемо кубурити са финансијама, обезбедићемо спонзоре, а имамо и севесрдну помоћ Скупштине општине Богатић која има разумевања« за “Мачву“. На играчима је да се добро припреме и на терену покажу колико вреде.
О тек завршеном прелазном року, како теку припреме и о пријатељским утакмицама, информацију смо добили од новог тренера Милана- Миће Радојковића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa