Инфо

17. фебруар 2011.17. феб 2011.
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР

ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ

Поводом Дана војске Републике Србије, прошлог четвртка у Великој сали, организован је сусрет са породицама палих бораца. Организатор сусрета били су Градска управа Града Шапца и Удружење ратних војних инвалида
Градска управа Града Шапца и Удружење ратних војних инвалида организовали су сусрет са породицама палих бораца у оружаним акцијама после 17. августа 1990. године и периода НАТО агресије. Као и протеклих година, за шездесет две породице обезбеђена је једнократна помоћ од седам хиљада динара, што је укупно 434 хиљаде динара.
Скуп је почео минутом ћутања у част погинулих, а затим се присутнима испред Градске управе Града Шапца обратила Драгана Милосављевић, шеф одсека за дечју, социјалну и здравствену заштиту. Она је истакла опредељење локалне самоуправе да помогне породицама и ван законске обавезе, као што је скромна помоћ која је додељена прошлог четвртка.
- Одељење друштвених делатности увек је отворено за вас и тамо где је надлежност републичка, трудићемо се да посредујемо ““ рекла је Драгана Милосављевић.
Присутнима се обратио и Горан Илић, председник Удружења ратних војних инвалида.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa