Инфо

14. децембар 2017.14. дец 2017.
ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПОСАО У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
ЈАЗАКИ ОТВАРА НОВА РАДНА МЕСТА

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПОСАО У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА

Како би грађане упознали са компанијом и условима рада у њој, одлучили су да организују представљање компаније у различитим месним заједницама Мачванског округа. Том приликом сви заинтересовани моћи ће да чују информације о компанији и да се пријаве за посао. Кутије за пријаву кандидата остаће у месним заједницама, како би грађанима олакшали процес пријаве
Протекле седмице, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, са својим тимом, посетио је фабрику Јазаки. Овом приликом, представницима града Шапца представљено је пословање фабрике Јазаки, као и план за наредни период. Фабрика је почела са радом у јуну 2016. године, а до сада је запослено преко 600 људи на различитим позицијама, од чега је 50 запослених до сада напредовало кроз интерне конкурсе који ће се спроводити и у будућности.
-Имали смо намену да представницима градске власти отворимо врата и доведемо људе који су нам уз друге сараднике у процесу отварња и изградње фабрике значајно помогли. Познато је да смо са производњом овог објекта почели у децембру прошле године, а успели смо да је завршимо за мање од 260 дана. Иза тог врло значајног резултата стоји врло добра сарадња како на нивоу града, тако и на нивоу Републике. Идеја нам је била да представницима града презентујемо наше досадашње достигнуће и да упутимо у наше даље планове везане за запошљавање – истакао је Жељко Цвијан, директор фабрике и додао да је план за наредни период, појачање интензитета запошљавања, тачније да у року од 7 месеци запосле 1.000 радника.
Како би грађане упознали са компанијом и условима рада у њој, одлучили су да организују представљање компаније у различитим месним заједницама Мачванског округа. Том приликом сви заинтересовани моћи ће да чују информације о компанији и да се пријаве за посао. Кутије за пријаву кандидата остаће у месним заједницама, како би грађанима олакшали процес пријаве. За сада, заинтересовани могу да се пријаве на борј телефона 015/719-52-41 или слањем биографије на мејл пословиЖyазаки-еуропе.цом
-Кроз састанке са гостима, направили смо план у којем ћемо кроз директне посете месних заједница у окружењу, у Мачванском региону направити директну презентацију компаније Јазаки, објаснити ко смо, шта смо, какви су услови рада, шта је то што радимо и потражити практичан начин да презентујући фабрику дођемо до заинтересованих људи да раде заједно са нама у наредном периоду - наводи Цвијан.
Градоначелник Небојша Зеленовић подсетио је да је отварање компаније Јазаки највећа инвестиција у Србији и да су представници компаније препознали Шабац као поузданог партнера и локалну самоуправу погодну за улагање.
Град Шабац и сви људи који у њему помажу да буде на првом месту као најозбиљнији за све велике и важне компаније у нашој Републици је поуздан партнер свакој компанији, па тако и компанији Јазаки. Наша сарадња се изградњом ове фабрике и њеним пуштањем у рад није завршила, већ тек почиње. Идеја је да помогнемо компанији Јазаки баш као што помажемо и свим другим команијама, да на најбољи начин остваре своје пословне резултате. Верујемо да се то може десити – истакао је градоначелник Небојша Зеленовић и захвалио се овом приликом директору и менаџменту Јазакија на гостопримству.
Породична компанија Јазаки послује у 45 земаља света и запошљава 290.000 радника. Изградња фабрике у Шапцу у којој се производе електронске компоненте за камионе које извозе на европско тржиште, представља 488. Јазаки локацију на свету. До 2019. године, фабрика у Шапцу достићи ће број од 1.700 радника. С озбиром на то да Јазаки доста полаже у задовољство запослених омогућено је повољно радно окружење. Запосленима у Шапцу, обезбеђен је превоз до фабрике и услуга кантине уз избор оброка. У наредном периоду планира се отварање амбуланте унутар фабрике. Запосленима је уз тренинге и развој омогућено напредовање, а још један од видова стимулације је и могућност добијања бонуса изражених пре свега кроз повећање зараде за одређени период.

К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa